Mulderstraat 14A, 3583 Paal

Binnenkort beschikbaar

Beschrijving

Halfopen woning in landelijke stijl met een rustige ligging te Paal. De woning wordt energiezuinig afgewerkt door middel van moderne technieken waaronder een warmtepomp en zonnepanelen. Een E-peil van 5 of  lager geeft de mogelijkheid tot 5 jaar vrijstelling op het kadastraal inkomen. De binnenafwerking gebeurd met hoogwaardige en kwalitatieve materialen!

Via de overdekte voordeur komen we in de inkomhal. Deze geeft toegang tot het gastentoilet en de leefruimte. De ruime  leefruimte staat rechtstreeks in verbinding met de open keuken die voorzien is van een eiland. Achter de keuken is er nog een ruime berging met achterdeur. 
De eerste verdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Tot slot is er nog een grote zolder waar de technieken geplaatst worden. Deze polyvalente ruimte kan nog ingericht worden naar keuze van de koper(s).

De woning wordt verkocht onder het gescheiden stelsel waarbij 12% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op het constructiedeel van toepassing zijn. 

Algemeen

PrijsBinnenkort beschikbaar
TypeHalfopen nieuwbouw
Bouwjaar2024
E-peil5 of lager

Indeling

Slaapkamers3
KeukenGeïnstalleerd
Badkamers1
Toiletten2
ZolderJa
TerrasJa
TuinJa

Comfort

VerwarmingWarmtepomp
ZonnepanelenJa
Buitenschrijnwerk PVC - dubbele beglazing
KeuringenAanwezig

Afmetingen

Bewoonbaar oppervlakte185 m²
Perceel oppervlakte392 m²

Interesse in dit pand?

Deze site is beveiligd met Google reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden