Deskundig advies voor wie zelf wil bouwen

Voor wie is ons bouwadvies?

Wil jij graag zo veel mogelijk zelf regelen voor jouw droomhuis? Top! Wij wensen je een vlot en succesvol bouwproject toe!

Heb je voor of tijdens je project nood aan professioneel advies? Loop je tegen problemen aan? Is er een schadedossier? Ben je op zoek naar algemene informatie, budgetterings- of planningsadvies? Heb je andere bouwtechnische vragen? Daar helpt R-Consult je graag bij. Samen vinden we een oplossing.

Ben jij eerder op zoek naar iemand die jouw bouwproject in goede banen kan leiden? Daar hebben we twee formules voor:

Wat voor bouwadvies kan ik krijgen bij R-Consult?

Wij adviseren je graag over onderstaande vakgebieden. Opgelet: hoe jouw droomwoning er visueel moet uitzien, dat kies jij zelf. Wij hebben geen architecten bij R-Consult, maar we kunnen je wel in contact brengen met de architecten uit ons netwerk.

Bouwtechnisch advies

EPB, bouwcoördinatie, stabiliteit, veiligheid, materiaalkeuzes, renovaties, milieuprestaties… Eender welke bouwtechnische vraag, wij helpen je graag verder.

Energiezuinig wonen

Duurzaamheid is érg belangrijk tegenwoordig. Welke duurzame installaties zijn een slimme keuze voor jouw project en hoe kan je ze combineren? Wij kijken met je mee.

Subsidies en premies

Welke subsidies kan je krijgen voor je bouwproject? Welke premies zijn beschikbaar? Samen bekijken we hoe jij het maximale voordeel uit je bouwproject kan halen.

Planning

Een goede planning is essentieel voor het slagen van je bouwproject. Maar een planning maken én je eraan houden is niet altijd even eenvoudig. Welke aannemer start wanneer en hoe volg je dit op? Wij kunnen zowel advies geven als een realistische planning opstellen.

Budgettering

Hoe maak je een budgettering? Waar moet je rekening mee houden? Welke kosten worden vaak vergeten? Wij helpen je met je budgettering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Schade

Waterschade, bouwschade, stormschade, ongeval… Ook hier kunnen we ondersteunen en je helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Betrouwbare partners

Welke materialen, welke aannemers, welke partners? Dankzij ons uitgebreid netwerk aan professionele contacten, vind jij de juiste partner voor elk onderdeel van het bouwproces. Wij brengen je graag onderling in contact.

Onze kracht zit in het open communiceren van kennis en informatie. Hierdoor bekomen onze klanten op een efficiënte manier het mooiste resultaat.

Score: 5 / 5

Rob neemt eigenlijk alle stress weg die doorgaans bij een verbouwing komt kijken. Problemen worden opgelost nog vooraleer je er als klant van op de hoogte brengt of Rob zorgt ervoor dat dit meteen in orde komt, zodat je je als klant daar ook geen zorgen over moet maken.

Score: 5 / 5

Dankzij de bouwcoördinator is onze woning al na 9 maanden klaar!

(volledige artikel: https://www.meerdancontent.be/content-van-de-maand/blunders-en-sjanskes-op-de-bouw-496/)

Score: 5 / 5

Hij is vaak aanwezig op de werf en geeft regelmatig updates met foto’s en extra uitleg. Dat vond ik een enorm voordeel. 

Score: 5 / 5

De aannemers die Rob aanbrengt hebben afgewerkt aan heel hoge kwaliteit en dit voor een zeer correcte prijs. Zelf aangevraagde offertes kwamen steevast een stuk duurder uit.

Score: 5 / 5

Rob heeft zeer hoge kwaliteitseisen en dat zie je terugkomen in zowel de aannemers die hij aanbrengt als de opvolging die hij doet. Alles wordt tot in de details nagekeken en overlopen met de aannemers.

Score: 5 / 5

De combinatie van weinig verbouwingsstress, interessante offertes, hoge kwaliteit van afwerking en snelle uitvoering maken dat de samenwerking met R-Consult voor ons de beste beslissing van de renovatie was!