R-Consult, de basis voor een geslaagd bouwproject

R-Consult is een bouwcoördinator en adviesbureau dat net dat ene stapje verder gaat voor zijn klanten. Sta je voor een nieuwbouw, renovatie of vastgoedinvestering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om van jouw project een succes te maken. Hoe we dat doen, ontdek je hier!

Het ontstaan van R-Consult

  • 2015 Rob Christiaens studeert af als Industrieel Ingenieur in de Bouwkunde aan de universiteit van Hasselt en start als Junior Projectleider bij een Klasse 4 aannemer gespecialiseerd in openbare Bouw- en Verbouwingswerken.
  • 2016 Rob promoveert tot projectleider en werkt in een recordtempo verschillende projecten succesvol af.
  • 2017 R-Consult wordt opgericht om mensen te ondersteunen in hun bouwprojecten.

Ervaring en expertise

Op korte tijd konden we een reeks uitdagende projecten succesvol afwerken. Hierdoor bouwden we een expertise op in alle fases van het bouwproces. Gaande van ruwbouwwerken (grondwerken, funderingen, dakwerken…) tot afwerking (technieken, pleisterwerken, schilderwerken…) kunnen we je met kennis van zaken bijstaan.

Persoonlijk en kwalitatief

R-Consult staat voor persoonlijk advies en begeleiding. Daarom nemen we nooit te veel projecten tegelijk aan. We willen en kunnen ons op die manier volledig focussen op jouw project. Dit geeft ons de ruimte om al onze projecten perfect af te werken. Onze expertise in combinatie met dit persoonlijke aspect staan garant voor een succesvol bouwproject!

Wij helpen jou besparen

Wij besparen tijd, moeite en stress. 

Op de werf fungeren wij als centraal aanspreekpunt en zorgen we ervoor dat de deadline door alle partijen wordt gerespecteerd. Door alles ook administratief en bouwkundig op te volgen, moet jij je enkel focussen op de dingen die jij belangrijk vindt. Wij zorgen ervoor dat niks over het hoofd wordt gezien.   

Wij besparen op financieel vlak. 

Bij R-Consult ben je zeker van een constante budgetcontrole. Wij willen niet dat je op het einde van de rit voor verrassingen komt te staan. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk, kunnen we jou steeds de meest professionele partners en competitieve prijzen aanbieden.